IBX

IBX is een nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen.

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard door middel van warmte – en een UV- of LED- lamp en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

Voor wie is IBX geschikt?

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en is kleurloos en dus onzichtbaar.
IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd soak-off gel gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de soak-off gel beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van soak-off gel.
Het is ook geschikt voor personen die geen nagellak en kunstnagels kunnen dragen vanwege bijv. hun werk. Het product is onzichtbaar aan de buitenkant.
IBX is ook zeer geschikt voor nagelbijters en dames en heren die veel met hun handen in het water zitten zoals kappers (IBX werkt waterafstotend).

IBX behandelingen worden uitgevoerd bij personen vanaf 16 jaar oud.

IBX is niet geschikt voor personen met een acrylaat allergie.
Bij twijfel is het mogelijk om een proefnagel met IBX te behandelen.

IBX Boost base

IBX Boost base is een afweekbare gel welke de natuurlijke nagel versterkt . Ideaal voor extreem beschadigde nagels in combinatie met IBX. De draagbaarheid van GelPolish verlengt hiermee tot 3+ weken.
Het is makkelijk af te weken en is zelf egaliserend.

IBX en chemotherapie

De IBX behandelingen kunnen ter ondersteuning van de nagels worden uitgevoerd bij patiënten die chemokuren moeten- of hebben ondergaan.
IBX kan ervoor zorgen dat de nagelplaat bij elkaar gehouden wordt tijdens de chemobehandelingen en zorgt voor spoedig herstel ná de chemo.

IBX behandelplan bij chemopatiënten:
1x per week (bij voorkeur) ca. 3 weken vóór aanvang van de chemo kuren
1x per week tijdens de chemo kuren
1x per week of 1x in de 2 weken na de chemo kuren afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagels.
IBX behandelingen bij patiënten die onder behandeling zijn worden alleen uitgevoerd na toestemming van de behandelend arts.

Frequentie van de IBX behandelingen:

Wekelijks:
– Beschadigde en zeer dunne nagels
– Beschadigde en splijtende vrije randen
– Ernstig geribbelde en broze nagels of verticale scheuren
– Na verwijdering van kunstnagels.

Elke twee weken:
– Nagels die goed aan het herstellen zijn
– Problemen met nagelgroei
– Telkens bij het verwijderen en opnieuw aanbrengen van GelPolish.

Elke drie/vier weken:
– Als onderhoud om nagels in goede conditie te houden
– Verleng levensduur soak-off gel
– Prachtige blanke nagels dus ook voor mannen.

Wat kunt u verder zelf doen?

Om samen tot een mooi resultaat te komen is het van belang dat u zelf thuis ook werkt aan het herstel.
Het is van belang dat u zeker 2 keer per dag, liever 4 à 6 keer per dag smeert met Dadi’Oil (verkrijgbaar in mijn nagelstudio).

Draag handschoenen bij het werken in de tuin, werken met schoonmaakmiddelen en zeker als u werkt met chemicaliën.

Voor de verzorging van de huid van uw handen is er Dadi’Lotion verkrijgbaar in mijn nagelstudio.

Dadi’Oil

Dadi’Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem. Dadi’Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is Natuurlijke Vitamine E (niet synthetisch) toegevoegd, een krachtig anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.

Luxury Dadi’Lotion voor handen en lichaam

Voelt uw huid strak aan, heeft u last van roodheid of is uw huid droog? Verwen uw handen en lichaam dan met Luxury Dadi’Lotion van Famous Names Products. Luxury Dadi’Lotion bevat net als Dadi’Oil naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojoba olie en puur natuurlijke vitamine E maar liefst 21 essentiële oliën.

Luxury Dadi’Lotion is een puur, natuurlijk en eerlijk product zonder onnodige en belastende kunstmatige toevoegingen zoals sulfaten en parabenen.

De lotion is een veganistisch huidverzorgingsproduct, volledig dierproefvrij, herkenbaar aan  het vegan-icoontje. De diep voedende lotion voelt niet vet aan, gaat direct aan het werk wanneer je het op de huid smeert en hydrateert tot wel 24 uur lang.

Zowel uw handen als uw lichaam krijgen precies de verzorging die ze nodig hebben. Dankzij het aangename aroma is Luxury Dadi’Lotion geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Famous Names Products ontwikkelde Luxury Dadi’Lotion omdat resultaat het enige is dat telt.