Behandelingen

Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar de conditie van uw nagels. Waarna u een professioneel advies krijgt voor de beste behandeling. Ook zal er gevraagd worden naar uw dagelijkse werkzaamheden en eventuele medische conditie en/of medicijngebruik dit omdat het invloed kan hebben op uw (kunst)nagels.

Nagelversteviging

Heb je van je zelf mooie lange nagels, maar kun je ze moeilijk lang en sterk houden? Dan kan er door middel van powergel of next gel je nagels laten verstevigen.

Powergel heeft de hardheid van acryl maar de flexibiliteit van gel. Dit product wordt met een spatel op de nagel aangebracht waarna het met alcohol verwerkt kan worden, waarna de nagel uithardt onder UV of Led lamp. De nagel wordt in vorm gevijld en kan op diverse manieren worden afgewerkt.

Next gel werkt het zelfde als powergel.

Nagelverlening

De nagels kunnen verlengd worden door middel van een tip of een sjabloon. De tip wordt op de natuurlijk nagel aangebracht en kan vervolgens de lengte van de nagel bepaald worden. Daarna wordt powergel /next gel aangebracht wat uiteindelijk zorgt voor de stevigheid en vorm van de nagel. Bij de sjablonen wordt er een vorm tegen de nagel aangezet en de producten worden direct op het sjabloon aangebracht.

French Manicure

Dit is een nagel waarbij de vrije rand wit is, het nagelbed is naturel of roze. Ook is het mogelijk  om een leuke kleur of glitter te gebruiken ipv wit. Dit kan met powergel / next gel gecreëerd worden. Wij doen dit op de reverse techniek

Gel Polish

Kan geplaatst worden op de natuurlijke nagel, maar kan ook goed op powergel/ next gel geplaatst worden. Wij hebben diverse kleuren in onze salon beschikbaar.

Gelpolish op de tenen

Sinds 2 juni 2020 hebben wij ook de mogelijkheid om de voeten er verzorgd uit te laten zien door een gelpolish behandeling voor de tenen. Let op ik ben geen pedicure! Voor de behandeling wordt verwacht dat uw voeten verzorgd en schoon zijn.

Nabehandeling

Raadzaam is om tussen de 3 en 4 weken te komen voor een nabehandeling (dit ligt aan de groeisnelheid van de eigen nagels). De eigen nagel groeit door waardoor er uitgroei komt. Tijdens de nabehandeling wordt de lengte opnieuw bepaald, worden er eventuele reparaties verricht, opnieuw opgevuld en kan er eventueel weer een leuke nieuwe gelpolish kleur op of een ander design.

Manicure

Voor een lekkere manicure kun je ook bij ons terecht. Je handen hebben heel de dag van alles ter verduren droge lucht, kou warmte. Het is raadzaam om regelmatig je handen te laten verzorgen tijdens een manicure behandeling. Om na de behandeling het beste resultaat te behouden raden wij aan uw handen en nagels thuis met de juiste producten te blijven verzorgen. Graag adviseren wij hierin.

Er zijn verschillende manicure behandelingen bij ons te boeken.

Mini manicure: is uitsluitend te boeken bij een opvulbehandeling of nieuwe set, de nagels en handen worden dan nog lekker verzorgd met een scrub en verzorgende crème.

Standaard manicure: bij de standaard manicure worden de nagels gereinigd, gevuld, nagelriemen verzorgd de nagels worden aan het einde gelakt of gepolijst tot hoogglans. Na afloop worden de nagelriemen en de huid van de handen behandeld met een scrub en verzorgde crème.

Spa Manicure:  Deze behandeling is een verwennerij voor de handen, nagels en onderarmen. Laat u verwennen met een lekkere scrub, massage, handmasker en nagelverzorging. Aan het einde van de behandeling kunnen de nagels gelakt worden of gepolijst. Een tip om bij de spa manicure bij te boeken is een paraffine behandeling. Let op mocht u een paraffine behandeling bij uw spa manicure bij willen boeken geef dit dan tijdens het maken van de afspraak aan ons door. Dit omdat wij dan van te voren de Paraffine warm kunnen laten worden.

Paraffine behandeling

Een echte aanrader, zeker voor de koude winter periode. Dit is een warme vloeibaar product waar uw handen ingedompeld worden. Paraffine is een soort wax die vloeibaar wordt zodra het verwarmd wordt. Uw handen worden van te voren eerst met een soort crème ingesmeerd waarna u 2 maal uw handen in het apparaat met paraffine dompelt. Daarna gaan uw handen in een plastic zakje en speciale warmte handschoenen. Deze warmte is niet alleen goed voor uw huid maar ook voor uw gewrichten. Mensen die bijvoorbeeld last hebben van reuma , artrose, winterhanden, droge of beschadigde handen hebben erg veel baad bij deze behandeling. Na 10 min ontspannen wordt de paraffine verwijderd van uw handen en krijgt u nog een verzorgde crème op uw handen. Uw handen zullen weer heerlijk zacht aanvoelen. Deze behandeling is los te boeken maar kan ook in combinatie met een spa manicure gegeven worden. Let op wilt u een paraffine behandeling boeken geef dit tijdig aan ons door aangezien de paraffine van te voren warm gemaakt moet worden en dit wel even duurt voor hij vloeibaar is.

Om thuis uw handen en nagels goed te blijven verzorgen raden wij aan om een goede handcrème en nagelriem olie aan te schaffen. Wij adviseren u daar graag in.

Bruidsarrangement

Wilt u mooie verzorgde nagels op uw mooiste dag van uw leven, dat kan wij hebben een speciaal bruidsarrangement waarbij u op voorhand proef nagels kunt krijgen zodat wij met u samen kunnen gaan kijken wat u het mooiste vind voor uw dag. Vlak voor uw trouwdag zullen dan de nagels zoals van te voren bij de proefset besproken is geplaatst gaan worden. U kunt er eventueel voor kiezen om op deze dag ook gelijk een spa manicure erbij te boeken om uw handen en armen te verzorgen. Mocht u bijvoorbeeld ivm werk na uw trouwdag geen lange nagels mogen is het ook mogelijk om uw nagels na uw trouwdag te laten verwijderen of korter te laten maken.

Veel bruiden willen een mooie natuurlijke nagel met eventueel een steentje of bloemetje, babyboom ed. alles is bespreekbaar. Eventueel is het ook mogelijk om een design te airbrushen met een stukje kant van de bruidsjurk.  Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Nagelbijtarrangement

Ben je een nagelbijter en wil je ook graag mooie nagels, maar denk je dat dit niet kan? Nagelbijten is een veel voorkomend probleem. Ik help u graag om weer mooie gezonde nagels te krijgen, samen gaan we een behandelplan op stellen. Dit plan is voor ongeveer 10 weken. Wat gaat er gebeuren bij de afspraken:

1e afspraak: Wordt uw behandelplan opgesteld en gaan we goed kijken naar de nagels en zal er geheel naturel powergel op geplaatst worden. Hierbij zal geen verlening gemaakt worden dit omdat het nagelbed daar te kort en te zwak voor is. Tijdens deze afspraak zullen alle vervolgafspraken ingepland worden. Ook krijgt u een flesje nagelriemolie mee om iedere dag minimaal 1x per dag de nagelriemen en de kunstnagels in te smeren om ze soepel te houden.

2e afspraak: Deze afspraak is na 1 week, dit is een controle afspraak. Alle nagels zullen goed gecontroleerd worden en alle randjes, beschadigingen, gebroken nagels en eventueel lucht zal bijgewerkt/gerepareerd worden.

3e afspraak: Deze afspraak is na 2 weken na de eerste afspraak. Dit zal een nabehandelings afspraak zijn geheel naturel. De nagels van een nagelbijter groeien harder doordat voorheen bij het nagelbijten de matrix constant geactiveerd werd om te groeien. Hierdoor is dus de nabehandeling nodig. De nagels worden bijgewerkt en in vorm gevijld.

4e afspraak: Deze afspraak is 3 weken na de eerste afspraak. Bij deze afspraak gaan we weer controleren hoe het er met de nagels voor staat of er eventueel luchtranden zijn, gebroken nagels ed. Dit wordt bijgewerkt en waar nodig  gerepareerd.

5e afspraak: Deze afspraak is 4 weken na de eerste afspraak. Hier gaan de nagels weer na behandeld worden, er kan gekozen worden voor naturel of eventueel een gellak kleurtje. De nagels worden helemaal bijgewerkt en in vorm gevijld.

6e afspraak: Deze afspraak is 5 weken na de eerste afspraak. Bij deze afspraak worden uw nagels weer gecontroleerd en eventueel bijgewerkt of hersteld waar nodig.

7e afspraak: Deze afspraak is 7 weken na de eerste afspraak. Bij deze afspraak worden de nagels weer na behandeld en kunt u kiezen of u een naturel look wilt, french manicure of gellak. De nagels worden bijgewerkt en weer in vorm gevijld.

8e afspraak: Deze afspraak is 10 weken na de eerste afspraak. Dit is de laatste nabehandeling van het arrangement. De nagels worden bijgewerkt  en in vorm gevijld Verder  zal er besproken worden hoe uw ervaringen zijn geweest.

Inhoud nagelbijtarrangement:

Uw persoonlijke vijlen set (deze blijft het gehele arrangement bij ons in beheer)
Flesje nagelriemolie
Vaste vervolgafspraken met controle en nabehandeling
Advies
Hygiëne
Goed advies

Bij de eerste afspraak worden alle verdere afspraken ingepland.  Wanneer u niet de vervolgafspraken nakomt vervalt de garantie, bent u een afspraak vergeten gaat de volgende afspraak in. Deze kan niet worden ingehaald. Dit doordat de afspraken kort op elkaar gepland worden.

Het totaal bedrag wordt voldaan bij de eerste afspraak. Eventueel is er een mogelijkheid om een regeling te treffen. Bij het voortijdig beëindigen van het nagelbijtarrangement of het niet nakomen van de gemaakte afspraken, of het niet nakomen van de aanwijzingen, dan vervalt de garantie en wordt er geen restitutie verleend. De nagelreparaties bij controle afspraken zijn kosteloos

Na afloop van het nagelbijtarrangement gelden de normale prijzen voor opvullen ed.